Buitenwatersloot 335 2614GS Delft
CONTACT

Een kijkje achter de schermen

Wij realiseren elk product met onze uitgebreide voorzieningen en team van experts.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de professionele, ISO gecertificeerde organisatie in Nederland voor assemblagebedrijf van elektrotechnische en aanverwante producten, CNC-verspanen en voorraadbeheer.

In-huis machinefabriek

In onze machinefabriek worden producten gefreesd voor directe klanten, maar ook worden deze geleverd voor onze geassembleerde producten. 

Conventioneel draaien, CNC-draai & freeswerk wordt hier onder andere uitgevoerd.

Pneumatische assemblage

Voor de transport, achtbaan & liften industrie hebben wij verschillende pneumatische assemblages. Door de in-huis machinefabriek kunnen wij oplossingen bieden voor onze klanten.

Electrische assemlage

Centwerk heeft al 30 jaar ervaring met elektrische assemblage. Voor klanten uit onder andere de automotive, voeding en infrasector hebben wij meerdere projecten.

Paneel assemblage

Paneel assemblage is een van de assemblages binnen Centwerk die vooral wordt gedaan voor defentie, de agrarische sector en de gezondheidszorg.

Vaak zijn onze projecten samen met elektrische assemblage verweven.

Mechanische assemlage

Van stimulatoren voor het trainen en certificeren van orthopedische stagiaires tot joysticks voor trapliften, mechanische assemblage bij Centwerk is van toepassing op meer dan 10 branches.  


Wil je meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte?
Twijfel niet en neem contact met ons op!
Mail
Whatapp
Cart Overview