Buitenwatersloot 335 2614GS Delft
CONTACT

 

CentwerkAssembly & CNC Machining

Interview: Hightech assemblage aan de buitenwatersloot

Meer lezen

Centwerk is


Opgericht
Vierkante meter
Klanten

Al sinds 1994 betrokken in de assemblage! Met een divers team van ingenieurs, technici, verspaners, assemblagemedewerkers, teamleiders en inkopers bieden wij klanten een volledige ontzorging in hun productieproces. Van inkoop tot logistiek, Centwerk biedt talloze mogelijkheden om u te helpen.

Centwerk is gespecialiseerd in het inkopen en produceren van halffabricaten en eindproducten van mechanisch, mechatronisch en elektrische aanverwante producten voor de automotive, agrarische, transport, achtbaan, voeding en infrasector.

 

Naast het assembleren van maak onderdelen heeft Centwerk een in-huis machinefabriek met meer dan acht draai, frees en zaagbanken.

 

Kwaliteitscontrole en Certificatie


  • VGM gecertificeerd

  • 5S-getraind personeel

  • Erkend leerbedrijf

Onze Projecten

 

 

R&D en Innovatie


Onze ingenieurs zijn constant bezig om verbeteringen in uw proces door te voeren. Met 3D-printers en onze in-huis machinefabriek worden concepten gerealiseerd en kunnen wij u beter voorzien van een innoverende assemblagelijn, met hoge kwaliteit en output.

Contact

 

 

In-huis machinefabriek


Onze machinefabriek kan met technisch personeel en een groot aanbod van CNC draai- en freesmachines, maar ook onze automatische zaagmachines machinedelen leveren voor uw product.

 

 

Diensten

Hoe gaan wij te werk?

Wij ontwikkelen en innoveren voor uw product

Contact
Ontwerp

Ons team van ingenieurs werkt nauw samen met assemblagemedewerkers en teamleiders om een assemblagelijn efficiënt te ontwerpen.

Optimalisatie

Met ons diverse team en machinefabriek realiseren wij voor uw project een geoptimaliseerde assemblagelijn met een hogere kwaliteit, efficiëntie en output.

Cart Overview