Buitenwatersloot 335 2614GS Delft
CONTACT

โ€œVan 50.000 m3 gas per jaar, naar geen gas verbruik en energieneutraal. Doormiddel van infrarood verwarming en het opwekken van zonne-energie!โ€

Centwerk wekt met 4.000 m2 aan zonnepanelen en 295.000 Kwh bijna een derde meer op dan dat het verbruikt. Dit initiatief is volledig geรฏnitieerd door Centwerk zonder enige vorm van subsidie vanuit de gemeente.

Door de politieke spanningen, de oplopende gasprijzen en de continuerende lock down in China, is het voor veel bedrijven niet meer interessant om in Aziรซ producten te fabriceren en te assembleren. Om terug te geven aan de wereld als innovatieve en milieubewuste organisatie, heeft Centwerk als doel volledig energieneutraal te zijn in Q1 van 2023.
www.centwerk.nl

#centwerk #assemblage #madeinholland #productie #innovatie #energieneutraal #milieubewust #energie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart Overview